De lokale byggefirmaene Numehytta AS og Norske Fjellhus AS har retten til å bygge hytter i Mykstulia

Numehytta AS

Lokalproduserte, nøkkelferdige hytter på flotte tomter på Vegglifjell!

Numehytta AS er et selskap stiftet av lokale bedrifter og næringsdrivende med mange års erfaring fra hyttemarkedet på Vegglifjell og i Numedal. For å møte forventninger og ønsker fra hyttekjøperne har vi sett behovet for å samarbeide på nye måter for å gi deg som kunde et enda bedre tilbud.

Vi tilbyr nøkkelferdige, lokalproduserte hytter på attraktive tomter flere steder på Vegglifjell. Vi bygger hytta på forespørsel for deg, eller du kan velge å kjøpe nøkkelferdig hytte som vi allerede har satt opp. Vi samarbeider med grunneiere i attraktive hytteområder flere steder på Vegglifjell.

Sammen med våre leverandører er vi et godt team som kjenner hverandre godt fra tidligere. Hver av oss vil bruke vår tid på det den enkelte kan best. Resultatet er fantastiske hytter av topp kvalitet og som bygger på stolte, lokale byggetradisjoner. Vi skreddersyr hyttene etter dine ønsker.

Vi utvikler våre egne hyttemodeller i Vegglifjell-serien. Hyttene kombinerer det beste av lokale byggetradisjoner og moderne løsninger, og hver modell får navn etter lokale steder. Hyttene vil spenne fra små og smarte modeller til store hytter med god plass til storfamilien. Vi leverer også anneks og tilbygg til hytter.

Våre samarbeidspartnere har lang fartstid og kjenner Vegglifjell og de lokale forholdene svært godt. Vår målsetting er å gi deg mest for pengene, og vi lover deg en problemfri inngang til din hyttedrøm på Vegglifjell.

Vi skal ha fornøyde kunder – hver gang. Vi skal møte deg på butikken og i skiløypa lenge etter at du har tatt i bruk hytta.

Les mer om våre hyttemodeller på www.numehytta.no

Hyttemodell Austmannbu 50

Hyttemodell Persbu 74

 

Norske Fjellhus AS

Norske Fjellhus AS holder til i Flesberg kommune og har 50 års erfaring fra bygging av hytter i maskinlaftet tømmer. Vi leverer nøkkelferdige løsninger til avtalt pris og leveringstid. Hyttemodellene Fjellstul 1 og Fjellstul II har blitt svært populære i Mykstulia!

Se nettsiden www.norske-fjellhus.no for mer informasjon.

Hyttemodell Fjellstul

Fjellstul